Am nevoie de site webdesign landing page magazin online

WEB Design: Site de prezentare & Magazin online

Web design este mai mult decat un serviciu oarecare pe care il oferim. Web design este imaginea clientilor nostri si felul prin care ei isi dezvolta afacerea si cresc vanzarile.

Realizarea unui site de prezentare, al unui magazin online sau a unui landing page implică o serie de microdecizii foarte bine gandite. De aceea, pentru orice site realizat de noi parcurgem impreuna niste etape bine stabilite.

CAT COSTA UN SITE? Aceasta este întrebarea de un milion de puncte! Va putem spune doar ca un site poate fi gratis sau poate costa cateva mii de euro. Pretul variaza in functie de tipul afacerii voastre, de modul de lucru, de tipul de produse sau servicii pe care le oferiti, de promovarea si performantele pe care vi le doriti.

Noi tratam cu aceeasi seriozitate si respect toate proiectele care ajung in mainile noastre. Nu conteaza daca ai o afacere cu 5-60 de angajati, dacă esti antreprenor sau dacă reprezinti o companie multinationala. Cu usa deschisa si increderea ca impreuna putem face lucruri marete, te invitam sa discutăm despre proiectele tale! Cafeaua si estimarea proiectului sunt GRATIS! Sună-ne!

O PARTE DIN CLIENTII NOSTRI SI
PROIECTELE REALIZATE IMPREUNA

VREAU O ESTIMARE

GRATUITA!

CU CINE AM LUCRAT: